30 Ekim 2019 Çarşamba

30.10.2019 Ortak günlüğümüz...


Bu haftaki ortak yansıtıcı günlüğümüz

5 yorum:

  1. İki parçaya ayrılmış çatlak yumurtanın bir parçadaki nokta sayısı kadar rakamın olduğu diğer parçayla eşleştirmesi parça bütün ilişkisini kavraması ve rakamları tanıması açısından olumlu olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Şarkıda materyal olarak büyük şekiller kullanılsaydı daha iyi olabilirdi.Oyun güzeldi ancak kullanışlı olması açısından daha sert bir malzemeden yapılabilirdi. Pratiklik açısından eşleştirme yerlerine küçük mıknatıslarla birbirlerine yapıştırılabilir.

    YanıtlaSil
  3. Oyununuz çocuklar için ilgi çekiciydi ancak materyallerinizi hikayeleştirerek daha etkili hale getirebilirdiniz. Şarkınız da etraftaki basit şekillerden yararlanmanız etkiliydi.

    YanıtlaSil
  4. Şarkınız güzeldi fakat görsel olarak zenginleştirilebilirdi.Oyun çocuğun parça-bütün ilişkisini kavraması için oldukça başarılıydı.Oyununuz hikayeleştirilek anlatılsa çocuklar üzerinde etkisi daha fazla olabilirdi.Oyununuzda kullanılan malzeme biraz daha sağlam olabilirdi.

    YanıtlaSil
  5. Yapmış oldugunuz materyal parça bütün ilişkisini çocukların görmesi açısından gayet ıyıydı ve gundelik yaşamdan bır materyaldı ancak etkınlıge dıkkat çekmesı açısından günlük yaşamdan bır hıkaye anlatılarak gırılebılırdı.tesekkurler...

    YanıtlaSil

GÖZLEM 5

                                                                        GÖZLEM 5 RAKAMI EŞLEŞTİR, SAYIYI OLUŞTUR ETKİNLİK PLANI ...